понедељак, 26. мај 2008.

Salate

Salate
• Sa tunjevinom 1: makaroni, kiseli krastavci, majonez, kapar, maslinke, luk
• Sa tunjevinom 2: makaroni, maslinke, paprika, celer, jaja, paradajz
• Od tunjevine na švedski način: masline, paradajz, pomorandža, jaja, celer
• Od pirinča i tunjevine: masline, suve šljive, grašak, orasi, paprike
• Od oslića sa maslinkama i ajvarom
• Od oslića: celer, zelena salata, pavlaka, majonez, limun
• Od pirinča i kozica na italijanski način: slane sardele, tunjevina, kapar, jaja
• Sa morskim plodovima: krastavac, paradajz, maslinke, kapar, maslinovo ulje
• Od skuše sa mladim bobom: paradajz, prokelj, zelena salata, ulje, peršun, limun
• Od dimljenog lososa: šunka, sir, pasulj, paradajz

Нема коментара: